TUI BLUE Zahara Beach
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Nee

TUI BLUE Zahara Beach

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Ingericht met oog voor detail, Adults Only (18+), Heerlijk groot zwembad, Prachtig breed strand voor de deur, Kies voor een Swim Up kamer, Blijf fit met de BLUEf!t lessen & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving TUI BLUE Zahara Beach
Het vriendelijke personeel van dit hotel staat meteen voor je klaar. Naast het personeel, trekt het interieur meteen je aandacht. Wow… Het is met oog voor detail ingericht. Wandel naar je mooie kamer en verken daarna het resort. Zoek een plekje bij het grote zwembad of neem een kijkje op het strand. Bestel tussendoor een lekker drankje aan de bar en ontspan. Vanuit het restaurant heb je ook nog eens prachtig uitzicht over zee. Wat wil je nog meer?
Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona