Tivoli La Caleta Tenerife Resort
Beoordeling
8.6
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Nee

Tivoli La Caleta Tenerife Resort

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Vlak bij het strand gelegen, Speciale greenfee tarieven, Logeer in luxe, Doe nieuwe energie op in de spa, Relaxation, Erkend met eco-label & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving Tivoli La Caleta Tenerife Resort
Dit hotel op Tenerife ademt luxe! Dit 5 sterrenhotel, gebouwd in Moorse sfeer, is niet alleen van buiten een plaatje, maar ook van binnen. Bij binnenkomst ligt de rode loper klaar. Word luxueus ontvangen en als een filmster behandeld. De ober komt je bedienen aan je bedje aan het zwembad, terwijl je geniet van het blauwe uitzicht over de oceaan met een cocktail in je hand. Het briesje laat de palmen wapperen en dit geluid zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Met de zonnebrand olie in de aanval en een grote zonnebril ben je klaar voor de paparazzi. Genieten met hoofdletter G bij Sheraton la Caleta!
Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona