Sunlight Bahia Principe Costa Adeje
Beoordeling
8.9
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Ja

Sunlight Bahia Principe Costa Adeje

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Fijne familiaire sfeer, Met eindeloos uitzicht op zee, Alle dagen wisselend eten, Klanten komen hier graag terug, Mooie zwembaden, Erkend met eco-label & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving Sunlight Bahia Principe Costa Adeje
Wanneer je aankomt bij je hotel, dan valt het je gelijk op de trapjes, de vele paden, maar vooral ook de speelse, vrolijke kleuren. Zeer aantrekkelijk voor kinderen en die zijn dus meer dan welkom bij Bahia Principe Costa Adeje! De prachtige tuinen en de uitgestrektheid van het hotel zorgen voor een wow effect. Eenmaal binnen heerst er rust. Liggend op je bedje aan het kronkelende zwembad met een all inclusive drankje in je hand. Starend naar de wapperende palmen of over zee, met in de verte het eiland La Gomera. Gebruikmakend van de fantastische service. Zucht… dit is vakantie.
Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona