Riu Palace Tres Islas
Beoordeling
8.8
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Nee

Riu Palace Tres Islas

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Klassiek Palace hotel van RIU, Prachtige ligging: Grandes Playas, Uitstekende service, Comfortabele kamers, Goed fusion restaurant, Erkend met eco-label & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving Riu Palace Tres Islas
Als je ultieme luxe en perfecte service van de hoogste kwaliteit wil, dan kies je voor dit hotel. Dit is het beste van het beste. Zoals je van RIU gewend bent, is de service uitmuntend en ook het eten is elke dag weer een hoogtepunt. Dit verzorgde hotel heeft een fantastische ligging direct aan het 4 kilometer lange zandstrand van het prachtige duingebied. De duinen ken je van de tv reclames. Door deze ligging heeft het hotel als één van de weinige hotels direct toegang tot het prachtige witte zandstrand.
Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona