LABRANDA Bahia de Lobos
Beoordeling
8
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Nee

LABRANDA Bahia de Lobos

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“De kamers zijn spic en span, Vriendelijke service, Loop zo het centrum in, Heerlijk eten, Activiteiten voor iedereen, Erkend met eco-label & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving LABRANDA Bahia de Lobos
Het is lekker warm. Twee zwembaden liggen te glinsteren in de zon. Ze lonken uitnodigend voor die verfrissende duik. Fijn zo'n relaxte zomerdag. Eenmaal bijgekomen van de hectiek thuis, zit je hier ook goed voor gezelligheid. Entertainment, een tennisbaan, biljart, tafeltennistafel en dartbord. Leuke mogelijkheden om je reisgenoten uit te dagen voor een spelletje. Na afloop drink je gezellig een drankje in de bar. Weer een dag om met een glimlach op terug te kijken.
Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona