Itaca Artemisa by Soho Boutique
Beoordeling
7.7
Inc vlucht?
Nee
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Nee

Itaca Artemisa by Soho Boutique

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Gratis stadstour vanaf november, Hotel in hartje Sevilla, Modern en strak design, Catch the sun op zonneterras, Heerlijk afkoelen in plungepool, Fijne bed voor goede nachtrust & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving Itaca Artemisa by Soho Boutique
In Itaca Artemisa by Soho Boutique is het heerlijk vertoeven. Met haar centrale ligging is het ideaal om vanuit hier op pad te gaan. Een goede nachtrust in de moderne kamer zorgt voor een ideale start van de dag. Begin de dag met een eenvoudig, maar smaakvol ontbijtje in dit kleinschalige hotel. Je bent nu vol energie om de stad te ontdekken. Vind de zon op het dakterras en geniet van de rust en een goed boek. Met een klein zwembad ter afkoeling is het hier top genieten. Pik nog even de zonsondergang mee en maak je klaar om ook de Sevillaanse keuken te ervaren.
Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona