Ibersol Spa Aqquaria Suites
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Nee
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Nee

Ibersol Spa Aqquaria Suites

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Comfortabele appartementen, Centrale ligging, Bezoek pretpark PortAventura World, Ultiem ontspannen in de wellness, Maak een uitstapje naar Barcelona, Aan iedereen is gedacht”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving Ibersol Spa Aqquaria Suites
Bij deze comfortabele appartementen is aan iedereen gedacht. Neem een duik in het zwembad of ontspan op het strand. Liever ultiem ontspannen? Geniet dan in het heerlijke wellnesscentrum. En ook voor de kinderen is er genoeg te doen in de speeltuin of het kinderbad. Op nog geen 10 minuten rijden, vind je een van de gaafste pretparken van Europa, PortAventura World. Leuk voor jong en oud! Of plan een uitstapje naar Barcelona. Je zult hier een heerlijke tijd hebben.
Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona