8 dg cruise Het Mediterraanse Leven
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

8 dg cruise Het Mediterraanse Leven

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Cruise per MSC Fantasia, Cruise vanuit Genua, Verken de dorpen van Cinque Terre, Incl. fooien en drankenpakket, Bezoek de Kathedraal La Seu, Inclusief vlucht KLM en transfers & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving 8 dg cruise Het Mediterraanse Leven
Zin in een break van de winter? Ga dan mee met de MSC Fantasia. Geniet van de Middellandse Zee en de mooie steden die hier aan liggen. Verken de vijf dorpen van Cinque Terre wanneer je in La Spezia aanmeert. In deze dorpen blijf je maar foto's maken. Houd wel genoeg ruimte op je telefoon of camera want tijdens je bezoek aan Napels of de Vesuvius heb je weer genoeg mooie onderwerpen om te fotograferen. Ben je toe aan wat rust bezoek dan een strand van Palma de Mallorca of Barcelona. Uitgerust? Shop dan nog wat kleding en zoek een leuke souvenir voor thuis. Zoals je leest ga jij je niet vervelen overdag. Dat geldt ook als je aan boord bent. Bekijk een show in Teatro L'Avanguardia of bezoek de 4D Cinema. Het maakt eigenlijk niet uit wat je kiest. Het wordt hoe dan ook een heerlijke vakantie.

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona