8 dg cruise Corsica en Italië
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Nee
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

8 dg cruise Corsica en Italië

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Cruise per Mein Schiff 2, Vertrek vanuit Palma de Mallorca, Premium All Inclusive genieten, Ontdek het mooie Corsica, Muntje gooien in de Trevifontein, 's avonds heerlijk dineren”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving 8 dg cruise Corsica en Italië
Vaar met Mein Schiff 2 vanuit Palma de Mallorca naar het Franse Corsica, het eiland van Napoleon. Daarna door historische Rome, bezoek Vaticaanstad of bewonder het grootste amfitheater van Italië het Colosseum. De volgende dag meert het schip aan in Salerno, waar je de prachtige natuur kan bewonderen. Aan boord van de Mein Schiff 2 kun je de hele dag genieten. Met 12 restaurants en 17 bars & lounges ontbreekt het je aan niets! In combinatie met Premium All Inclusive is het extra genieten.

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona