8 dg cruise Canarische Eilanden en Marokko
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

8 dg cruise Canarische Eilanden en Marokko

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Cruise per Mein Schiff 1, Vertrek vanuit Las Palmas, Premium All Inclusive genieten, Loop door de medina van Agadir, Historisch Santa Cruz de Tenerife, Bezoek Timanfaya op Lanzarote & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving 8 dg cruise Canarische Eilanden en Marokko
Wil je weg uit het koude en natte Nederland. Ga dan op cruise met de Mein Schiff 1. Zij neemt je mee naar bestemmingen waar het weer een stuk aangenamer is. Één van deze bestemmingen is Agadir. Bezoek hier de Kasbah en geniet van het uitzicht. Als je je hier nog verder de cultuur wilt induiken ga dan naar het Amazigh Museum. Verder brengt de Mein Schiff 1 je ook naar Lanzarote. Een bezoek het Nationaal Park Timanfaya is een must. Ga ook naar Jardín de Cactus een botanische tuin gevuld met cactussen. Wie zegt dat de Canarische Eilanden niet groen zijn vergist zich. La Gomera is hier het bewijs van. Tip maak een wandeling door het laurierbos in Garajonay Nationaal Park. Aan land is dus genoeg te zien en te doen. Dit geldt ook zeker als je aan boord bent van de Mein Schiff 1. Geniet bijvoorbeeld van het uitzicht vanaf de Uberschau Bar of van heerlijke visgerechten in restaurant Fischmarkt. Heb jij je koffers al gepakt?

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona