8 dg cruise Beleef de West Middellandse Zee
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

8 dg cruise Beleef de West Middellandse Zee

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Cruise per Costa Smeralda, Vertrek vanuit Savona, Beklim de Sagrada Familia, Culinair dineren in Archipelago, Inclusief verplichte fooien, Shop till you drop in Rome & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving 8 dg cruise Beleef de West Middellandse Zee
Welkom aan boord van de Costa Smeralda! Dit schip ziet er schitterend uit, zowel van buiten als van binnen. Geniet van het uitzicht bij de Plaza of Spain vanaf deze trap heb je een prachtig uitzicht. Plof daarna lekker neer in de Trastevere, de plek op het schip waar je bars en restaurants kan vinden. Aan boord kijk je je ogen uit, maar ook aan wal zal je dit zeker doen. Breng in Marseille een bezoek aan de Cathédrale de la Major en vergeet niet de de Capella Palatina te bezoeken wanneer je in Palermo bent. Bekijk in Barcelona alle gebouwen die Antoni Gaudí bedacht heeft. En last but not least is de laatste stop nabij Rome met zijn beroemde Trevifontein en Colosseum. Wanneer zien we jou aan boord van de Costa Smeralda?

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona