8 daagse fly drive Authentiek Andalusië
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

8 daagse fly drive Authentiek Andalusië

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Huurauto en overnachtingen, Verlenging mogelijk, Proef stadssfeer en historie, Ontdek het pittoreske Zuheros, Wandel door Priego de Córdoba, Granada met Moorse invloeden & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving 8 daagse fly drive Authentiek Andalusië
Ontdek het mooiste van Spanje in het historische Andalusië. Dit zuidelijke deel is namelijk niet alleen oogverblindend mooi, maar ook wat cultuur en geschiedenis betreft is het zeker een van de meest interessante streken van het land. Moorse invloeden zijn onmiskenbaar aanwezig en dat geeft de regio een heel eigen flair. Op aangename wijze maak je kennis met de vele hoogtepunten. Geniet intussen van het zonnige klimaat, de passievolle flamencodans, de overheerlijke tapas en de prachtige landschappen. Verheug je ook op een kennismaking met ‘los Andaluzes’, de vriendelijke en trotse inwoners van Andalusië.

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona