11 dg cruise van Rome naar Lissabon
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Nee
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

11 dg cruise van Rome naar Lissabon

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Cruise per Norwegian Viva, Vertrek vanuit Civitavecchia (Rome), Boek het Free At Sea pakket bij, Bekijk Beetlejuice: De Musical, Spot alle highlights in Barcelona, Met het schiereiland Gibraltar”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving 11 dg cruise van Rome naar Lissabon
Ga mee aan boord van de prachtige Norwegian Viva en vaar vanuit het historische Rome naar adembenemende bestemmingen langs de Middellandse Zee en de Atlantische kust. Hoe fijn is het om maar één keer je koffer uit te pakken, maar toch veel verschillende bestemmingen te ontdekken? Bewonder aan boord het veelzijdige entertainment voor jong en oud. Ga bijvoorbeeld karten over een racetrack die maar liefst uit 3 verdiepingen beslaat, wandel een rondje over de 360 graden Ocean Boulevard of neem een drankje in één van de bars aan boord. Wat een geweldig schip! Het is niet voor niets het nieuwste schip van de Norwegian familie. We varen onder andere naar het charmante Livorno, wat aan de westkust van Toscane ligt. Bekijk de gevarieerde architectuur van Barcelona, eet heerlijke tapas op Palma de Mallorca en bezoek vervolgens in Gibraltar de beroemde Rots van Gibraltar voor een panoramisch uitzicht op twee continenten (Europa en Afrika).

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona