11 dg cruise van Lissabon naar Civitavecchia
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Nee
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

11 dg cruise van Lissabon naar Civitavecchia

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Per gloednieuw Norwegian Viva, Vertrek vanuit Lissabon, Boek het Free At Sea pakket bij, Verken het mooie Ibiza, Met Barcelona, de stad van Gaudí, Scheur over de Viva Speedway”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving 11 dg cruise van Lissabon naar Civitavecchia
Je zit inmiddels al een paar dagen aan boord van de Norwegian Viva. Wat een heerlijke cruise is het tot nu toe. Je hebt de berg van Gibraltar beklommen en van het uizticht genoten. Een aantal foto's van de apen kunnen niet ontbreken. Daarna heb je het oude Cádiz verkent. Je hebt de kathedraal gezien natuurlijk en het Teatro Romano bezocht. Je voelde je thuis tijdens je trips van boord. Dit geldt ook wanneer je aan boord bent. Zo heb je de kartbaan, midget golfbaan en de Mandara Spa & salon uitgeprobeerd. Opeens voel je gerommel in je maag, je hebt trek. Qua eten zit je ook helemaal goed op de Norwegian Viva. Hudson's, Le Bistro en Los Lobos zijn een aantal restaurants waar je heerlijk kan eten. Genietend van de mooie zonsondergang vanaf de Indulge Outdoor Bar kijk je vooruit op de komende dagen. Ibiza, Palma de Mallorca en Marseille staan onder andere op het programma, wat een fijn vooruitzicht! Wat is cruisen toch heerlijk.

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona