10 dg cruise Italie Frankrijk en Spanje
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Nee
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

10 dg cruise Italie Frankrijk en Spanje

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Cruise per Norwegian Escape, Vertrek vanuit Barcelona, Boek het Free At Sea pakket bij, Shoppen in Palma de Mallorca, 2 volle dagen Florence, Vele restaurants aan boord”
Aangeboden door
Tui
Omschrijving 10 dg cruise Italie Frankrijk en Spanje
Welkom aan boord van de Norwegian Escape. Vaar in 10 dagen over de Middellandse Zee en bezoek steden in Italië, Frankrijk én Spanje. We beginnen in de mondaine stad Cannes waar je de vele luxe jachten in de haven kan zien liggen. Met 2 volle dagen in Florence kan je veel doen. Breng een bezoek aan de scheve toren van Pisa. Uitgebreid shoppen kan je in Palma de Mallorca, aan het eind van de dag kan je heerlijk bijkomen met een glas wijn op één van de vele terrasjes. Aan boord kun je uitrusten met een drankje in de cocktailbar terwijl je geniet van het eindeloze uitzicht op zee. Fijne vakantie!

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Spanje
Van de stralende stranden van de Costa del Sol tot de culturele schatten van Barcelona en de sfeervolle steegjes van Valencia – deze bestemmingen beloven een onvergetelijke reiservaring. Laat je inspireren door de levendige Spaanse cultuur, adembenemende landschappen en heerlijke gastronomie terwijl je jouw ideale vakantiebestemming kiest en je reis naar Spanje begint.
7
Tenerife
»
Puerto Santiago
8.9
Andalusie
»
Malaga
8.5
6.5
Gran Canaria
»
Mogán
8.4
Catalonië
»
Barcelona
8.8
Catalonië
»
Barcelona